Prio Verve
Prio Verve
Prio Verve
Prio Verve
Prio Verve
Prio Verve

Prio Verve

Prio Verve is in Midden- en Noord Limburg met een uitloop naar een deel van Brabant actief in de schoonmaak, beheer, groenvoorziening en vakopleidingen. Bij meer dan 1.000 locaties verzorgt Prio Verve een schone en prettige omgeving om in te wonen, werken, leren en leven.

Prio Verve is de nieuwe naam van Westrom-Risse Facilitair (WRF) en Risse-Westrom Groen (RWG). Vanaf april 2016 is gekozen om WRF en RWG samen te brengen en onder één naam verder te gaan, genaamd Prio Verve!

Prio Verve is een joint venture en ontstaan uit een strategische samenwerking tussen participatiebedrijven Risse Groep en Westrom en de private partner Vebego.
Prio Verve neemt de verantwoordelijkheid om bijzondere mensen kansen te bieden en op te leiden naar het  leveren van een hoogwaardige facilitair-brede dienstverlening. Klanten ontzorgen en waarde creëren is het belangrijkste doel. Door continuïteit te borgen en duurzame relaties aan te gaan, wordt er echt invulling gegeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor de uitgebreide mogelijkheden voor uw bedrijf, klik hier.

Gratis fietslessen bij Werk.Kom

Kun jij nog niet fietsen of ken jij iema...

Risse Groep en Westrom verkopen Bus...

Businesspost Midden-Limburg BV is verkoc...

Jan Karel ontvangt Van Hornepenning...

Donderdag 18 april jl. heeft Jan Karel v...
webdesign: Artis.