Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!
Passie voor mens en werk!
Onze mensen, uw werk
Zet mensen in beweging!

Samenwerkingspartners

Naast de krachtenbundeling met Werk.Kom en Konnekt’os werkt de Risse Groep samen met:

 • Arbeidstrainingscentrum

  Hierin biedt de Risse Groep enerzijds aangepaste werkplekken voor de doelgroep die daarop is aangewezen en anderzijds leerwerkplekken voor diegenen die voorbereid worden om de stap naar de reguliere arbeidsmarkt te maken.
   

 • Westrom-Risse-Facilitair (WRF)
  Een samenwerkingsverband tussen de sociale werkvoorzieningsbedrijven Risse Groep en Westrom (Roermond) en de private partner Vebego. Het samenwerkingsverband richt zich op interieurverzorging, vloeronderhoud en ramen wassen en realiseert dit met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
   

 • Risse-Westrom-Groen (RWG)
  Een samenwerkingsverband tussen de sociale werkvoorzieningsbedrijven Risse Groep en Westrom (Roermond) en de private partner Vebego. Het samenwerkingsverband houdt zich bezig met groenonderhoud en groenaanleg bij gemeenten, bedrijven en instellingen en zet hierbij mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt.
   

 • Onderwijs en gemeenten in Pluspunt
  
Pluspunt is een regionale voorziening voor onderwijs, arbeid en zorg en is gevestigd binnen de muren van de Risse Groep. Pluspunt richt zich op het tegengaan van voortijdig schoolverlaten, jeugdwerkloosheid, preventief jeugdbeleid en jeugdzorg.

 

 • Westrom

  Westrom is het sociale werkvoorzieningsbedrijf in Roermond. Gezamenlijk worden diverse backoffice activiteiten uitgevoerd, zoals or-secretariaat, personeelsadministratie en salarisadministratie. Ook wordt er samengewerkt op het gebied van productie.
   

 • Stichting Pedagogisch Sociaal Werk Midden- en Noord-Limburg (PSW)
  PSW biedt zorg en ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking bij wonen, dagbesteding, werken, onderwijs en vrije tijd. De samenwerking met PSW is gericht op enerzijds ontwikkeling om de afstand tot plaatsing bij reguliere werkgevers te verkleinen en anderzijds om dagbesteding in te vullen door middel van werk.
   

 • DocCare
  DocCare richt zich op het digitaliseren van poststromen en archieven, waarbij  medewerkers die wat extra ondersteuning nodig hebben worden ingezet.
   

 • Businesspost
  Businesspost bezorgt zakelijke post en maakt hierbij eveneens gebruik van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

   

 • Nog zo’n 250 andere bedrijven en instellingen
  In het kader van het uitvoeren van werk, het detacheren van medewerkers en/of het plaatsen van medewerkers met een (bijstands)uitkering (WWB).
webdesign: Artis.